Vilken fruktansvärt hemsk dag.

Allt som kan gå snett gick snett.
Den vita kladdkakan som brukar bli såå god va inte alls god. trots extra lång tid i ugnen. Den fick hamna i soporna. Gjorde en vanlig orignel istället. Mycket bättre. Men då till när ja skulle lägga upp den i formen. nog tusan, så fick ja på vispen och fick chokladgegga i hela köket. Fy tusan. Sen pluttan ville inte sova på hela dagen. Inte äta ja trots helt enkelt. Men men nu sover hon för natten min underbara prinsessa =)
Tupperwareparty överklarat och som vanligt köpte ja produkter. Ni kanske tycker att liknade är lika bra, de säger ja inte nej till men ja gillar designen och att man får en gåva som värdinnna =) gratis är bra =) Sen att de är livstidsgarant om man använder de på rätt sätt är även de bra tycker jag.

nu när ja väl har egentid så är ja så trött så ja tror ja får gå och lägga mig.se på en film i sänga. känns väldigt lockande.. Säng ljuva säng.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Japp vi vill dit :) Vilken/a dagar ska du dit? Du får gärna vara med och testa :)

2011-02-04 @ 12:42:10
URL: http://mesandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Okej men torsdag har jag inga planer så :) Jag kan vara med, enorm åtgång på nappar här då wilma äter upp dem om vi glömmer nånstans och har redan en rosa extra/hemma napp så skadar inte med en till. ;)

2011-02-04 @ 12:48:55
URL: http://mesandra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0